Къде отиде синът на Деси Слава?! Майка му рони сълзи…

Синът на Деси Слава – Майкъл, замина да учи в Швейцария. 19-годишният младеж иска да види как се случват нещата на Запад. Освен майка му, която е в България, него нищо друго не го задържа в родината. Майки вече няма сериозна приятелка и решава да си търси късмета другаде. Синът на певицата ще следва в елитен университет в алпийската страна.

Швейцарските университети са едни от най-престижните в цяла Европа. Въпреки големите такси, които са в размер между 30 и 50 хиляди швейцарски франка, школовката е много по-висока в сравнение с други елитни европейски висши учебни заведения.

Синът на ДесиСлава вече обикаля забележителностите на новото място, където живее – град Люцерн. Той се любува на природните забележителности на градчето, което е с население малко над 70 хиляди души, пише „България Днес“.

Големият син на хитовата изпълнителка не е сам в Швейцария. Той е в компанията на приятел от България, с когото се познават от дълги години. Двамата юнаци вече са с разучили къде са нощните барове в града, издават снимките в социалната мрежа.

Много тежко приема заминаването на Майки в чужбина Сузанита. Певицата и синът на ДесиСлава са изключително близки. Двама учиха в едно училище в Пловдив, макар и в различни класове.

„Хайде идвай си вече“, приканва Сузанита своя добър приятел. Ала отговорът на Майки е категоричен: „Няма да е скоро“.