Крушарски: Плащах 8 месеца, без да играят, пак ще плащам

Собственикът на „Локо“ (Пд) Христо Крушарски говори пред „Мач Телеграф“ за ситуацията в българския футбол и възможността първенството да бъде спряно.

„Този път няма да взимам отношение. Говорих със Стойне Манолов преди малко, но не искам да инициирам никакви предложения. Предния път отнесох доста критики. Сега чакам и ще приема всяко едно решение за първенството. Ние в Локо ще правим това, което ни кажат.

Спазваме и до момента всички предписания и мерки. Самият аз вече съм възрастен човек и трябва да се пазя. Миналият сезон плащах заплати 8 месеца за нищо, сега пак ще плащам, щом се налага“, коментира Христо Крушарски.

„За предстоящото дерби какво да ви кажа. Нека видим първо дали ще се играе. Ние си следваме разписанието и не се притесняваме от нищо. В момента в нашия отбор няма болни и това е най-важното“, каза още бизнесменът и за пореден път подчерта, че Бруно Акрапович вече е затворена страница за него.

„Локомотив“ ще продължи своето развитие и сега ще може да се види наистина, че във футбола, а и не само там няма незаменими хора“, добави Крушарски.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share