Крушарски гони „ментета“ на Акрапович от „Локо“ (Пд)

Собственикът на „Локо“ (Пд) Христо Крушарски ще продължи с чистката в клуба през зимата. След Анте Аралица следващите изгонени ще бъдат швейцарецът Валентино Пулиезе и хърватина Филип Михалевич, на „Лаута“ те вече са нарочени като „ментета“ на Бруно.

Спортният директор Георги Иванов и новият треньорски щаб са одобрили решението, тъй като преценяват, че двамата не притежават необходимата класа, за да вдигнат нивото на тима. На тяхно място ще се търсят други попълнения предимно от България.

Пулиезе бе привлечен в началото на годината заедно с Миховил Клапан и Лукас Салинас. Идеята бе те да дадат повече алтернативи в средата на терена и да помогнат на тима по-лесно да компенсира излизането от състава на Георги Илиев. От тримата само Салинас използва шанса си и се утвърди. Клапан напусна през лятото и отиде в Румъния, а Пулиезе все пак бе оставен, заради трудностите при намирането на добри попълнения през лятото. За разлика от него обаче Кристиян Илич се представя далеч по-силно.

Михалевич от своя страна бе взет това лято по настояване единствено на Бруно Акрапович, но дори и докато той водеше отбора младежът не получи много шансове. От ръководството са се споразумели с тях и те са подписала анекси, че през зимата могат да си тръгнат без финансови претенции. Двамата обаче едва ли ще получат игрово врече в оставащите срещи.

Previous post Пенсионерката Лиляна забравила за диабета с орехи и ракия
Next post Мегаскандал: Дипломатите въстанаха срещу Румен Радев