Кралицата на порното шокира с признание

Порно кралицата Миа Халифа направо шокиращо разкритие. Любимката на милиони мъже, а вероятно и жени, разкри, че изкарала само 12 000 долара през цялата си кариера.

Невероятно, като се има предвид, че момичето от ливански произход дълго време беше най-търсената в розовите сайтове за клипчета.

26-годишното момиче вече е сгодено. Получила пръстена си в купа със семена и ядки, които си поръчала в ресторант, тъй като се храни здравословно. Веднага казала „да“.

След добрата вест тя даде няколко интервюта, в които опровергава слуховете, че е изкарала милиони от това да си ляга с мъже, а понякога и с жени пред камера.

„Хората си мислят, че съм направила милиони от порното, което не е вярно. Общо в сметката ми има 12 хиляди долара от индустрията и не видях и цент повече след това“, направи шокиращото признание ливанката.

Трудно е да си намериш нова работа, след като се откажеш от порното, странно е. Никога не съм си мислила, че мога да изкарам милиони. Никога не са ми били обещавани милиони, не го и очаквам. Просто изяснявам често срещаните погрешни схващания за мен“, каза пред „Сън“.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share