Костадинов: Петков е опасен за българската национална сигурност

Костадинов: Петков е опасен за българската национална сигурност

Очевидно е, че нашият министър-председател е опасен за българската национална сигурност и трябва да се постави под запрещение. Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов от кулоарите на парламента. Поводът е обявяването от Петков, че България години 70 руски дипломати.

Костадинов обяви, че призовава Кирил Петков „моментално да напусне страната“.

„Целта на това неадекватно изцяло и в интерес на американското посолство решение е да се скъсат отношенията с Русия“, допълни още Костадин Костадинов.

„Кирил Петков каза, че всяка една особа, която извършва дейност в България срещу българските интереси и в защита на чужди интереси, трябва да напусне страната. В това с министър- председателя сме на едно и също мнение. В този ред на мисли ние призоваваме Кирил Петков моментално да напусне страната, защото действа в чужди интереси, след това да го последват една чат от неговите министри и всички парламентарни групи, които миналата седмица гласуваха националното предателство за вдигане на ветото над преговорния процес с Македония: ПП, ДБ, ДПС, ГЕРБ и БСП“, коментира Костадинов.

„Странно е, че това изгонване посред нощ съвпада със срещата на върха на държавните глави на НАТО. Очевидно нашият министър-председател – единият от мотивите му е – отчаяно да се докара пред своите американски господари и, демонстрирайки своите анти руски политики, да получи шанс за следващо управление на България“, заяви Костадинов.