Колко заработва от участия Преслава за месец?

Фолк любимката Преслава е истинска работна пчеличка. През месец май звездата на „Пайнер“ има 19 официално обявени участия , като освен това ще пее на няколко частни партита.

Хонорарът ѝ за изяви е 8 хиляди лева – един от най-високите в жанра, а за различни празници стига и до 10 бона. Прости изчисления показват, че за месец най-оборотната певица на „Пайнер“ ще лапне 152 хиляди лева от официални участия и още 40 бона от частните партита.

Добричлийката ще заработи общо 192 хиляди лева, като значителна част от сумата ще отиде в джоба на шефа ѝ Митко Димитров и именно заради това е в списъка на най-любимите му служители, пише „Уикенд“.

Изпълнителката има участия из цяла България. Графикът ѝ с изяви и през лятото е пълен. Интересът към нея очаква да се вдигне още повече през горещия сезон. Преслава е сред най-желаните певици за купон.

Тя от дълги години успява да поддържа интереса към себе си жив, а и не отказва да пее, защото трябва да печели пари. За разлика от някои свои колежки, които разчитат на мъжете си да ги издържат, брюнетката винаги е ходела на участия и държи да има лични пари, които сама да си изкарва. Половинката ѝ Павел Лазаров живее в апартамента на любимата си и шофира нейния автомобил.

Добричлийката печели доста добре от участия, като освен официалния си хонорар, тя получава и солидни бакшиши от по-заможните фенове. Най-големият бакшиш, който е получавала, е в размер на 19 000. Той ѝ е даден преди няколко години, но колежките ѝ и до днес завиждат за получените хилядарки, които тя предвидливо внесла в банката, а след това използвала за жилище. Фолкаджийката е сред най-умните, защото инвестира парите си в имоти. Тя има апартаменти в София, Пловдив, Слънчев бярг и Добрич, но мисли да инвестира в още един в столицата.

Previous post Ахмед Доган се обади: ДПС е мишена на разрушителните сили
Next post Ген. Атанасов: Борисов трябва да избере на коя страна застава