Кой е като тях! Има само 5 зодии, на които всички завиждат

Някои зодии просто са си родени с късмет, заради което всички останали им завиждат, пише actualno.com. Те се смятат за любимци на съдбата. Самите пари и успех се наливат в техните ръце. Кои са те, предлагаме ви да разберете сега:

Близнаци

Близнаците са лесни за установяване на контакти и имат добри връзки. Те бързо преговарят с партньори, сприятеляват се с потенциални клиенти. Отвън често изглежда, че Близнаците преживяват безгрижно и всичко, а „екстрите“ за тях са лесно уловими. Всъщност двойствената природа на Близнаците им позволява да се забавляват и да приемат сериозно своите отговорности.

Лъв

Представителите на зодия Лъв изискват повишено внимание към себе си и „кралска“ поза. Това отваря нужните врати за много от тях и то, без особени затруднения. Те са добри в успеха, така че често им завиждат.

Везни

Везните се считат за твърде арогантни. Работата е там, че Везните са свикнали да крият чувствата си зад маска. Те се усмихват, но правят много за успеха си. За последния, трябва да благодарят само на себе си. Везните са свикнали да пренебрегват завистниците.

Стрелец

Отвън може да изглежда, че Стрелците имат късмет във всичко. На практика те са свикнали да „не се потят“, да живеят ден за ден, да се радват на малкото. Може би затова не се страхуват да рискуват и когато успеят, това е точно заради собствените им действия. Те не са облагодетелствани от късмета, но пренебрегват неприятностите и вървят към целта си със завидна упоритост. Тук наистина има, на какво да завиждат.

Водолей

Водолеите са щастливците. Те имат всичко най-добро, но не бива да им се завижда. Те непрекъснато се борят, срещу планетата Уран. Тя ги покровителства, а в случай на мързел или нежелание да се отдадат изцяло на кауза, им отговоря с вълна от неприятности.