Кобрата: Готов съм на всичко, дори да целуна жена с COVID

Кубрат Пулев обяви, че е готов на всичко, за да се бие и да спечели световната титла в профибокса, дори в тази необичайна обстановка с коронавируса по целия свят.

„Готов съм дори с болна от коронавирус жена да се целуна“, обяви на майтап Кобрата по време на специалната си пресконференция в София. На нея той обяви подписването на нови спонсорски договор и говори за подготовката си преди историческия мач в тежка категория срещу шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон.

„Този мач даже още не е обявен официално, но аз съм готов. Дори понякога се чудя на себе си в колко добра форма съм и се изненадвам как някой ще ме бие. Вече съм една бойна машина, която ще отиде и ще мачка здраво“, сподели Пулев.

Той заяви, че няма право да разкрива подробности относно предстоящия сблъсък с Антъни Джошуа. Преди броени дни самият Пулев обяви срещата, която трябва да се проведе на 12-и декември. Това обаче се е случило зад гърба на другата страна по договора, която е останала недоволна от действието на българина.

„Когато пуснах публикацията в своя Фейсбук, в Англия и от Sky Sports скочиха за това, че съм обявил мача предварително. Това означава, че засега срещата все още не е обявена официално. Аз все пак си имам договор и затова сега нямам право да говоря нищо относно предстоящата среща. Очаквам съвсем скоро да обявят мача. Не е лесно да се организира подобен мач. Към края на седмицата би трябвало да стане ясно дали ще го има или няма да го има“, разясни Пулев.

Той коментира, че него е без значение къде точно ще се състои мачът, както и дали ще има публика.

“За мен няма никакво значение къде ще се бием, за мен е важно какво ще се случи на ринга. Може и на централната гара да е, стига да го решат и да го обявят. Силно вярвам в собтвените си сили и не смятам, че публиката до такава степен може да помогне. Ако един спортист е концентриран и достатъчно добре подготвен ментално и физически, дори цялата публика да е срещу него, това може само да го мотивира“.

Той разкри, че му предстоят 2 седмици подготовка на Белмекен и после заминава за Германия, където ще се готви за мача. „Винаги съм казвал, че Белмекен е най-добрата високопланинска база, макар по едно време да я бяха занемарили“, каза Кобрата, заравяйки томахавката с ръководството на НСБ.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share