Кобилкина вдигна значително тарифата след развода

Само преди месец Наталия Кобилкина съобщи, че се развежда с гръцкия бизнесмен Такис, с когото се радваха на охолен живот и ето, че бързо е измислила вариант да закърпи финансовото си положение. За тази цел сексоложка се е хванала здраво да работи.

Предприемчивостта ѝ изглежда няма граници, след като ВИП услугите ѝ на брачен консултант удариха 10 бона, а тази сума палавата сексоложка прибира след 8-масови занимания и час почивка. Това става ясно от бърза справка на официалния ѝ сайт.

Работното време на Кобилкина започва в 10:00 часа и приключва в 18.00, когато и банковата ѝ сметка вече е солидно подхранена с нови хилядарки, пише „Телеграф“.

Кобилкина обещава да разреши всевъзможни проблеми по време на семинарите и консултациите ѝ. Тя дори е склонна, в случай че се наложи, да придружи лично своя клиент или клиентка до фризьора, на пазар за дрехи или нещо друго, и каквото друго е нужно за развитието.

Според Кобилкина са нужни само 3 месеца за пълната трансформация на всеки, независимо какви проблеми и тревоги има. И всичко това срещу съответната сума, разбира се.