Клип с побой над момче вдигна хората на крака в Русе

За напрежение в Русе заради видео с агресия над момче предаде БНТ. Клипчето бе публикувано днес в социалните мрежи и възмути десетки млади хора, които се събраха пред блока, в който живее нападателят.

На кадрите се вижда как момче налага с юмруци с лицето друго момче. Инцидентът е станал през април, но видеото е било публикувано днес в социалните мрежи и възмути десетки русенци, които се събраха тази вечер пред блока, в който живее нападателят. Клипът провокира десетки коментари от възмутени хора.

Малко по-късно момчето, което е посочено за побойник, публикува пост, в който се извинява за стореното. Въпреки това пред блока му се събраха млади хора, които не познават потърпевшия, но изразиха подкрепата си и се обявиха против агресията.

„С това момче бяхме в едно заведение. Отидохме в тоалетната и той реши да ме пребие. След това ме заплаши, че ще нарани близките и семейството ми“, обясни потърпевшият Иво Бонев.

Събралите се младежи казаха, че преди седмица нападателят е пребил и друго момче.

„Преди седмица някъде имаше още едно момче, познат. В момента той е със счупено ребро, ключица, два часа са го били“, каза Бонев.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share