Кейт Мидълтън преминава през ада, има проблеми след химиотерапията

Кейт Мидълтън продължава тежката си битка с рака. Принцесата на Уелс е подложена на химиотерапия и вече се сблъсква с ужасяващите странични ефекти на лечението.

Съпругата на принц Уилям е напълно изолирана от обществеността заради тежката химиотерапия.

В момента тя е в имението си със семейството си, а дворецът Кенсингтън не разкрива подробности за лечението й. Най-вероятно защото все още няма с какво да зарадва поданиците.

По данни на американското издание RadarOnline, Мидълтън страда много от ефектите на агресивното лечение, сред които са загубата на тегло и коса.

Химиотерапията я е изтощила до краен предел и принцесата всячески се опитва да прикрие лошото си състояние, най-вече от трите си деца.

„Кейт и Уилям преминават през ада зад стените на двореца“, разкри високопоставен кралски придворен.

„За съжаление, става все по-трудно“, добавя той.

„Ракът е физическо и емоционално бреме за разлика от много други заболявания“, казва на свой ред д-р Стюарт Фишър.

Той отбеляза, че болестта и химиотерапията нанасят сериозни щети на кралската особа. По думите му, терапията поразява кожата, косата, чревната лигавица и костния мозък. И принцесата не е успяла да избегне изтощението.

Запознати източници добавят, че Кейт се е справя с лечението като „воин“ и е отделя нужното време за почивка и възстановяване.

След това стана известно, че Катрин е била оперирана от медицинския екип на папата.

Все още не е ясно защо кралското семейство не се е доверило на медици от Лондон, а се е спряло точно на специалистите от римската клиника Gemell, които са лекували много известни личности. Не е изключено по този начин Дворецът да се е опитвал да постигне конфиденциалност.

Според кралския експерт Камерън Уокър, съпругата на принц Уилям е достатъчно здрава, за да присъства на някои събития. Той вярва, че Мидълтън може да се появи пред публика това лято.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share