Кейли Куоко разказа за секс сцените в новия сериал „Стюардесата“

Американската актриса Кейли Куоко, която играе алкохолизирана стюардеса Каси Боудън в новия сериал на НВО „Стюардесата“, сподели пред USA Today подробности за заснемането на секс-сцените с партньора й в проекта Михил Хаусман, известен с ролята на Даарио Нахарис от „Игра на тронове“.

„Имах секс-сцени и в „Теория на големия взрив“, но те не приличаха на истински секс. Казах на Михил: „Никога не съм снимала така преди, а ти?“, а той отговори: „Да, около 30-40 пъти“, разказва Кейли.

Когато започнали да работят по въпросния кадър, тя все не можела да се отпусне напълно. Тогава актьорът й казал: „Изглеждаш, сякаш си се надвесила над клозетна чиния в обществена тоалетна. Какви ги вършиш?!“.

Кейли Куоко добавя, че „Стюардесата“ е нейният шанс да покаже на зрителите, че е способна да играе „по-сериозни и емоционални“ роли, а не само комедийни.

В основата на сюжета на 8-серийния проект е едноименната книга на Крис Бохджалян. Първите 3 епизода на черната комедия трилър станаха достъпни по НВО на 26 ноември.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share