Кафе и секс! Вижте защо вървят ръка за ръка

Руколата и кафето са природни афродизиаци, твърди сексологът Сергей Ланг. Храната наистина помага за нормализирането на сексуалния живот, ако се употребяват правилните продукти, казва специалистът.

”Руколата е афродизиак, който се използва от древни времена за повишаване на либидото, потенцията. Но като цяло, самото растение е богато на витамини, затова е полезно и за имунната система. За афродизиак може да се приеме и кафето”, допълва д-р Ланг.

Всеки обаче, трябва да открие продукт, който подхожда именно на него самия, защото универсални средства няма. ”Всеки човек подбира своя афродизиак.

Не може да се твърди, че руколата е полезна за всички и ще донесе желания ефект. Нужно е да се отчитат особеностите на организма. Както за главоболието има стотици препарати, като всеки човек използва подходящия за него, така е и с афродизиаците”, казва д-р Ланг.

Той добавя, че ако човекът има сексуални проблеми, е по-добре да се обърне към лекар, а афродизиаците да използва като допълнение.

”Сексуалното желание се заражда в главата, от отношението към самия себе си, от състоянието на здравето. Затова първо решете редицата други проблеми, след това търсете вашия афродизиак”, препоръчва специалистът.