Кари остава и без Тузаря в продължението на „Сексът и градът“

Кари остава и без Тузаря в продължението на „Сексът и градът“

В дългоочакваното продължение на сериала „Сексът и градът“ главната героиня Кари Брадшоу ще остане без своя възлюблен Тузаря, когото тя наричаше мъжа мечта, съобщи Page Six. Актьорът Крис Нот е решил да не се връща към ролята, донесла му милиони женски възторзи и въздишки.

Както стана ясно по-рано, в продължението няма да се появи и актрисата Ким Катрал, която играеше една от четирите приятелки, а именно – мъжемелачката Саманта Джоунс.

След шестте сезона на сериала, във филма от 2008 г. Кари (актрисата Сара Джесика Паркър) и Тузаря се ожениха, а във втория филм от 2010 г. двойката се опитваше да съхрани брака си. Феновете на поредицата предполагат, че щом Крис Нот няма да участва в продължението, сценаристите ще допишат тази сюжетна линия с окончателната раздяла на персонажите.

През януари стана известно, че „Сексът и градът“ ще има продължение от 10 епизода по 30 минути, които ще излязат на платформата HBO Max. Снимките за сикуела And Just Like That ще започнат тази пролет в Ню Йорк. Източник, близък до създателите на сериала, издава, че вместо персонажа на Ким Катрал в проекта ще се отвори място за две нови героини – афроамериканка и азиатка. Според него би било глупаво животът в мултикултурния мегаполис Ню Йорк да се показва единствено през погледа на белите.