Караянчева размаха пръст на Радев: Асфалт трябва!

Асфалт трябва, както и много други неща. Така председателят на Народното събрание Цвета Караянчева размаха пръст в отговор на президента Румен Радев, предаде Би Ти Ви.

По-рано днес държавният глава каза, че не може да се мисли само в перспективата на полагане на тръби и на асфалт: „Инфраструктурата е важна, но, ако искаме икономика на бъдещето, трябва да вложим в научна и образователна свързаност“, заяви пред журналисти президентът, който е в Естония.

От Кърджали, където заедно със спортния министър Красен Кралев направи първа копка на многофунционална спортна зала, Цвета Караянчева призова Румен Радев да помогне на страната си, а критиката му да е конкретна и с ясни аргументи. А отсреща се появиха протестиращи, които опънаха транспарант и скандираха „Оставка!“. Караянчева коментира, че това явно са фенове на ДПС.

„Президентът отдавна вече не е обединител. Отдавна не е човек, който наистина мисли за бъдещето на България. Защото не може да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното.

Асфалт трябва навсякъде, но трябват и още много други неща, които прави правителството и дори в тази трудна COVID криза, намира възможности и средства да помага на гражданите, без да прави излишни демонстрации и политики. Ако иска да помогне президентът, нека да помогнe“, призова Караянчева.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share