Камъкът напусна „Маскираният певец“ на крачка от финала

Камъкът напусна „Маскираният певец“ на крачка от финала

Камъкът е участникът, който напусна риалити предаването „Маскираният певец“ на крачка от големия финал. Той се изправи в сблъсък с Носорогът, Гъбарко и Госпожицата, която за пореден път се разписа с победа в зрителския вот.

Под скандирането „Долу маската“ от страна на водещи, панелисти и публика, под Камъка се оказа Тото от хип-хоп дуото СкандаУ. Преди да разкрие самоличността си, той първо свали цялата останала част от костюма си, като остана по тениска и къси гащи.

Нито един от панелистите не позна кой се крие под маската на Камъка. Алекс Раева, Азис, Марта Вачкова и Владо Пенев заложиха вместо това на Георги Блажев, Наум Шопов и Александър Сано.

След като Тото се показа, екранната сестра Жекова от „Откраднат живот“ си спомни предишна своя теория, при която е познала, че половината СкандаУ забавлява публиката с интересния образ.

„С майка му съм бил съученик. Враца си е Враца“, ентусиазира се на своя ред водещият Краси Радков. „Страхотен подбор на песни, мяташе ги навсякъде“, допълни и Геро.

„Миналата година бях тук за един път и ме познаха веднага. Но тази…“, намигна Тото на свой ред, като се закани на детективите.