Калин Стоянов: Имам сестра, но тя е разведена от 2009 г.

Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов е в Пазарджик, където коментира актуални теми пред медиите. „Имам сестра, но тя е разведена от 2009 с въпросния човек. 15 години нито аз или друг член на моето семейство поддържаме контакт с него.

„МВР няма нищо общо в обвиненията за провокация спрямо Димитър Стоянов, законът е за всички“, заяви служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов след ареста на разследващия журналист Димитър Стоянов. Стоянов заплаши с оръжие мъж след разпра на улицата, който по-късно се оказа служител на НАП.

„Обикновено активацията на хората, които се занимават с купуването на гласове започва тогава, когато стартира и предизборната кампания“, каза той по повод предстоящите избори и купуването на вот.

Относно твърденията от по-рано днес на генерал Атанас Атанасов, че е живял в секретна квартира и е поддържал връзка с Николай Филипов-Ники Митничаря, Калин Стоянов отговори лаконично: „Всичко е лесно проверимо. Най-лесно е да се установи кой къде е живял.

Стоянов обясни, че няма информация за наказателно производство срещу него от делото през 2021 г. насам, когато е имал повдигнато обвинение, което впоследствие е свалено. Коментарът му е по повод информации, според които е имало образувано дело срещу него от „Вътрешна сигурност“ по времето, когато Стефан Банков е бил началник.

Министърът потвърди, че интерактивна карта ще бъде включена отново на изборите. „Системата ще дава информация за подадени сигнали в реално време“, обясни той.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share