Как да накарате партньора си да се влюби в секса с вас

Добрият и качествен секс радва душата и укрепва здравето. Ясно е, че избираме партньор не само за секс, а за да живеем щастливо с него, да го обичаме, да отглеждаме деца и да се радваме на живота. Но ако партньорът ви все пак не е голям любител на секса, какво ще направите, за да сте сигурни, че може да го вдъхновите?

Вероятно ще разберете какво харесва и кое отговаря на неговия ритъм на живот. Ще изберете момента, в който той е здрав, весел, не е много измъчен на работа и … ще се опитате да го предразположите.

За да възникне желание, е необходимо да се създаде среда за него, желание. То може да се управлява и воланът вече е във вашите ръце! Първо, имате нужда от контекст. Мозъкът е сложно нещо, изпълнява много задачи и всичко, дори процесите на сън и бодърстване, постоянно се конкурират помежду си, пише flagman.bg.

И ако искате помощ от същия този мозък, той трябва да осигури съответните мисли, образи и впечатления, да осигури някои хормони и други ресурси, избутвайки определени задачи настрана. Мислете за секса, четете за него, гледайте филми, фантазирайте, пробвайте секси дрехи, дори се шегувайте със секса. И най-важното, създайте си това вътрешно настроение за него. И когато се роди желанието, ще го разпознаете по физически усещания и признаци: сърцето ви забива по-бързо, дишането ви се учестява, жените отделят смазка, мъжете получават ерекция.

И тук е много важно да подкрепите това желание с взаимни ласки, които ще засилят физиологичната реакция и ще предизвикат хормонална и психологическа подкрепа. Това ще помогне да се въведе вълнение до желаното освобождаване – оргазъм и ще даде на мозъка много запомнящи се сигнали, които не само ще бъдат приятни и по този начин ще информират мозъка, че не е хабил енергия напразно. И в тази връзка, още един важен съвет: ако възбудата се е случила, не отлагайте секса, опитайте се да го направите на момента. Ще е много по-лесно, ако започнете сексуален контекст в подходяща обстановка.

И тук идва важната част – шансовете ви за страхотен сексуален живот се увеличават значително, когато вие и вашият партньор измислите някаква „сексуална инструкция“ за това какво обичате, какво не понасяте, какво ви възбужда и какво потушава всичките ви желания. Защо е необходимо? И тогава, че ще можете да контролирате не само вашето желание, но и възбудата на вашия партньор и той ще получи същия магически ключ към вас!

Втората чудесна новина е, че в една дългосрочна връзка това може да се контролира: вие, като знаете правилния сигнал, го изпращате, а партньорът се вълнува от това да го приеме и на свой ред да изпрати такъв. Как изглежда това на практика? Например, целувките по врата и нежното поглаждане на косата възбуждат.

Миризмата на цигари и сексът на дневна светлина спират желанието. Тук няма готови рецепти, но хубавото е, че ако вие и вашият партньор сте честни един с друг, тогава продължителността на връзката ви е гарантирана.

Какво може да попречи на щастливия сценарий?

Основното, което трябва да знаете е, че за да се получи всичко, жената се нуждае от доверие в партньора си и ситуационно нормално настроение и благополучие. Да, честността е наистина важна: няма нужда да търпите неприятни неща, няма нужда да лъжете от страх да не бъдете отхвърлени. Необходимо е да се отнасяте с уважение и радост към факта, че любимият човек се отваря и ви се доверява, да подхождате с разбиране към неговото благополучие и настроение. Да не прехвърляте своя дял от отговорността върху него, ако не всичко се получи веднага. Не забравяйте, че сексът е прекрасен подарък, който можете да давате един на друг през целия си живот.