Какво прави днес емблемата на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова?

Словоохотливата водеща на емблематичното предаване „Искрено и лично“ Миглена Ангелова вече стои далеч от медийните изяви.

Тя се е отдала напълно на внуците си. 58-годишната бивша водеща има вече пет, за което сама се похвали в мрежата. По-голямата част от годината тя живее в Париж, Франция. Там обитава голяма къща с двор, в който отглеждала цветя и зеленчуци, пише Шоу Блиц.

Във френската столица русенката се премести заради двете си дъщери, близначките Адриана и Стефани, които свиха семейно гнездо там. И мадам „Искрено и лично“ живее там от няколко години, като напълно е загърбила телевизията.

В София се връща от време-навреме, за да нагледа бизнеса си, който върти с настоящия си партньор Кузман. Годеник номер пет спечели сърцето ѝ в далечната 2016 година, но до венчило не стигнаха. Защото той бе семеен с деца, а тя имаше зад гърба си четири развода.

От първият ѝ съпруг Петър има дъщеря Дора. От втория са ѝ двете дъщери близначки. Напуска и него заради властния му характер.

В русенската телевизия, от където тръгва кариерата ѝ, се жени за оператора Калчо, от когото ражда син. Най-пищна е четвъртата ѝ сватба, с бизнесмена Живко Чакръкчиев.

Previous post Бивш митрополит в Кипър беше осъден на 1 година затвор за сексуално насилие
Next post Байдън се спъна и падна при връчване на дипломи в Колорадо