Какво издава кръвната група за характера ни?

Какво издава кръвната група за характера ни?

Кръвната група е източник на информация не само за здравето, но и за характера, енергията и вкусовите предпочитания на човек. През 1980 г. японският лекар Тошитака Номи публикува за пръв път подробно описание на характеристиките на хората с различни кръвни групи.

Въпреки критиките от лекари и психолози, многобройните клинични проучвания потвърждават, че кръвната група влияе върху характера на човек.

I кръвна група

Тези хора са със силна воля и са непоправими авантюристи. Те се отличават с енергия и издръжливост. При тях вероятността да страдат от психоза и други психични разстройства е най-малка. Сред отрицателните качества, които пречат на успеха и реализацията им, са ревността, егоизма и арогантността. Те реагират изключително болезнено на неприятни думи и критики, отправени към тях.

Наред с това са много самоуверени, решителни и оптимистични. За да подобрят живота си е необходимо да мислят повече за доброто и да включат физическата активност в ежедневието си.

II кръвна група

Те са холистични натури, които ценят правилата, реда, стабилността и дисциплината. Обръщат голямо внимание на малките неща. Тези личности са трудолюбиви, отговорни и прагматични. Лесно се адаптират към новите условия и хора, спокойни са, не създават конфликти.

Инатът, емоционалната нестабилност и раздразнителността са причина за честите им депресии и най-различни зависимости (най-вече към алкохола). Тези хора са склонни да заглушат емоциите и негодуванието си, което води до емоционални изблици и изчерпване на енергията. Експертите им препоръчват да се придържат към балансирано хранене и да положат усилия за справяне с лошите навици.

III кръвна група

Хората с III кръвна група са креативни, изобретателни и неконтролируеми. Те се отличават с богато въображение, развита интуиция и са в състояние напълно да се потопят в това, което ги вълнува. Предпочитат творческата самота пред общуването. Най-голямата им цел е да намерят своето място в живота.

IV кръвна група

Собствениците на най-уникалната кръвна група са отлични организатори, спокойни и емоционално уравновесени хора. Те се отличават с рационализъм, тактичност, отзивчивост и искреност. Обичат да са сред хората, обикновено стават душата на компанията, имат много познати.

Стремят се да постигнат всичко, като изобщо не мислят за последствията от своите решения и действия. Същевременно ги измъчват разрушителни емоции и съмнения. Енергийната им защита е изключително слаба и често стават жертва на енергийни вампири и астрални атаки.