И Любо Чука фраснал брабуса си снощи

И Любо Чука фраснал брабуса си снощи

Абсурдни нови детайли покрай нелепата катастрофа, отнесла спирка на градския транспорт в центъра на София снощи, изплуваха в хода на разследването. Както стана ясно по-рано, певецът Джалал Оба, който стана антигерой на групите за катастрофи в София, след като заби суперлуксозния си джип „брабус“ в трамвайната станция, е бил преди това в компанията на ММА боеца Любо Чука.

Оказва се обаче, че хелоуинското пиянство се е отразило на автопарка и на бандита Любомир Симеонов и самият той е потрошил своя виненочервен брабус – пак снощи, на метри от ада на джигита Георги Семерджиев на бул. „Черни връх“.

„Двамата са забелязани снощи в заведение Джанам, да се черпят обилно с алкохол, явно и резултатът не е закъснял.

По инфо от полицаи на мястото Чука се е опитвал да възпрепятства разследването и причините за ПТП-то, както и се е опитал да спаси приятеля си от тестове, затова и колата е стояла над 10 часа на мястото на ПТП-то.

Единственото хубаво е, че не е имало пешеходци на мястото на удара, че щеше да се повтори случката с момичетата и Семерджиев“, пише доста запозната с детайлите от катастрофите навръх 31 октомври потребителка на социалните мрежи тази вечер.

По информация на медията ни купонът е започнал в „Ла Опера“, който се намира на Околовръстното в София, а после е продължил в актуалното заведение „Джанам“, където двете „звезди“ заедно с Любо Младежа и компания добре се наквасили преди да яхнат воланите на мощните возила.