Искам приятел да прави секс с жена ми! Какво да правя?

42-годишен мъж призна, че мечтае да види жена си да прави секс с негов приятел. Експертът по интимни връзки Дейрдре Сандърс предупреди, че тази натрапчива фантазия е опасна, съобщава The Sun.

Мъжът бил женен от шест години. Преди време приятел направил комплимент на съпругата му, като отбелязал страхотната ѝ форма. Оттогава мъжът е преследван от тази фантазия: той си представя как жена му прави секс с неговия приятел.

„Тази мисъл ме вълнува всеки път, когато аз и жена ми сме в леглото. Разбирам, че това е грешно, но не мога да спра. Не смея да ѝ кажа открито за това, но вече съм ѝ показвал порно клипове с тройки, както и порно с женски изневери“, призна той.

Мъжът добавя, че скоро той, жена му и приятел ще се озоват в селски хотел, тъй като ще отидат на годишнина на общ приятел. „Изразих желанието си пред него и дори предложих внезапно да почукам на вратата на нашата стая. Проблемът е, че съпругата ми не знае. Какво да ѝ кажа? – пита фантазьорът.

Според Сандърс това показвало, че мъжът е толкова увлечен от фантазиите си, че напълно забравил за жена си и нейните чувства. В такава ситуация една жена може буквално да се почувства като парче месо, продадено на някой друг.

„Това може да съсипе брака ви. Помислете дали превръщането на вашата фантазия в реалност ще бъде толкова приятно изживяване, колкото си представяте Освен това подобни действия могат да ви лишат от приятел“, уверява специалистът.

„Ако мъжът все пак възнамерява да продължи да следва желанията си, трябва да разкаже на жена си за своите фантазии и да види нейната реакция.“, заключи тя.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share