Илон Мъск наел замъка на Дракула за Хелоуин

Илон Мъск – най-богатият човек на света, основател на Tesla и отскоро собственик на Twitter, е решил да празнува Хелоуин в Румъния, като за целта е наел замъка Бран в Брашов за частно парти, в което ще участват и редица други милиардери и холивудски звезди, съобщава „Либертатя“.

Информацията е била потвърдена за изданието от източник, близък от организаторите на партито.

Замъкът Бран, известен още като Замъка на Дракула, е бил нает от компанията за тази нощ, когато американците празнуват Хелоуин. Предвижда се гостите да пристигнат в замъка вечерта по тъмно, тъй като не искат да бъдат забелязани, посочва цитираният източник.

Според информацията сред поканените на партито са актрисата Анджелина Джоли, основателите на Google Лари Пейдж и Сергей Брин, основателят на PayPal Питър Тийл и други приятели на милиардера, включително и румънци.

Мъск е пристигнал вчера в Румъния, а първата му спирка е била в курорта Пояна Брашов. Там той и останалите гости от групата били посрещнати с хляб, сол и сливова ракия, а вечерта било организирано празненство с лагерен огън и румънски танци. За целта била избрана туристическа хижа в Пояна Брашов в изолиран район, където гостите пристигали с миниванове.

Подробности от събитието били разкрити, след като някои от гостите публикували снимки в социалните мрежи. Те носели костюми от сериала „Война на тронове“, а лицата им били покрити с маски или изрисувани, отбелязва телевизията.

Самият Мъск е публикувал съобщение в Туитър снощи, в което пише: „Прясно изпеченият хляб и сладкишите са една от големите радости в живота“, което според изданието потвърждава присъствието му в Пояна Брашов.

Тази вечер компанията ще се премести в замъка Бран, който според някои източници е резервиран целият за „една група американци“.

Директорът на замъка Александру Пришку заяви, че списъкът с гостите е поверителен и че „в момента няма никаква официална информация“, но отбеляза, че „няма да е за първи път, когато на наши събития присъстват известни имена без да знаем“.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share