Илиян Василев: Тия от ИТН ще танцуват едно лято

Илиян Василев: Тия от ИТН ще танцуват едно лято

Само ползи виждам в изясняването на позициите на ИТН чрез форсирани ходове. Изявата на Тошко Йорданов, в комбинация с изказването на финансиста на ДПС Йордан Цонев е железен знак, че има координация в отхвърлянето на Асен Василев за министър на финансите. Така коментира последните политически събития у нас тъмносиният гуру Илиян Василев.

Едновременно признават че са го канили, дори за вицепремиер, но сега изведнъж бил откраднал интелектуална собственост, демек неморален е. За вицепремиер е ОК, но за министър на финансите не. Сега били проучили. Асен Василев няма ход да ги съди за клевета, защото това отнема време.

Слаби играчи се тези от ИТН и като нищо ще си съсипят партията, само защото са обещали да дадат на ДПС каквото им се полага. За това и никой от тях не се изказва от трибуната, не участват в дебати, не отстояват позиции, тънат в самоналожена мъгла.

Мисля, че водят ИТН към ритуално самоубийство, и то не защото някой им пречи да си направят правителсто и нито ДБ нито ИБГНИ се натискат за министерски места.

Добре е, че и БСП не хвана на играта.

Аз лично нямам нищо против да си продължаваме с този служебен кабинет. Ама нищо.

Със слаби карти Слави играе. Избирателите ще ги накажат.

И така ИТН ще танцуват само едно лято.

„Демократична България“ на следващите избори ще качи и то сериозно.

И като гледам самоубиха и следващия си премиер и кабинет.

Както казах много добра вест. Нови избори? Няма проблем.