Изненада! Кобрата замести Андреа с брокерка

Спряганата за новата приятелка на Кубрат Пулев-Розали Петрова е работещо момиче. И докато боксьорът тренира здраво за мача с Антъни Джошуа, тя също не скучае, а се е заела със стройтелен бизнес.

За връзката между Розали и Кобрата се разбра преди няколко месеца от бившата приятелка на боксьора Андреа. Тогава певицата публикува във Фейсбук документ, от който става ясно, че двойката си е купила етаж от къща в центъра на София като своеобразно любовно гнездо.

Впоследствие стана ясно, че мистериозната Розали се препитава като брокер. Фирмата й се сдобива с атрактивен парцел в столичния квартал „Слатина“, а впоследствие го прехвърля на нейно име като физическо лице, пише „България Днес“.

След борба с бюрокрацията и изваждане на множество книжа е задвижено и самото застрояване. Според проекта става дума за 7 етажен блок с над 2000 квадратни метра застроена площ.

Към днешна дата строителството е приключило показва проверка на място. Самата Розали от своя страна започва да разпродава готовите жилища, ползвайки натрупания опит като брокер.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share