Изнасилена от мигрант млада жена умря в Германия

Ужасни подозрения има по отношение на 20-годишен мигрант в Германия. В Саксония млада жена – само на 24 години, почина в резултат на жестоко изнасилване, съобщава tag24.de. Заповед за арест на еритрейския гражданин е издадена в понеделник, 14 декември, а прокурорът Кристофър Герхарди в полицията категорично заяви: „Търсещият убежище е заподозрян във фатално изнасилване“.

Жертвата, която е също гражданка на Еритрея, е намерена мъртва в апартамента си в покрайнините на Гьорлиц вечерта на 7 декември. Аутопсията разкри като предварителна причина за смъртта, че починалата се е задавила от повръщано.

Жената е била на обучение за медицинска сестра в местна клиника. Експерти от съдебна медицина в Дрезден смятат, че по време на смъртта тя е била в безсъзнание и напълно безпомощна за защитни реакции. След като проучиха всички данни, разследващите установиха, че вечерта на 5 декември нейният сънародник е дошъл при младата жена.

По време на разпита мъжът даде противоречиви показания. По-късно служителите на реда открили вещи, принадлежащи на заподозрения в апартамента на жертвата. В крайна сметка мъжът призна, че е имал сексуални отношения с починалата. Той отрича факта на изнасилване.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share