Извънземни отвличат съпрузи на далечна звезда

В уфологията има едно похищение от извънземни, пред което дори скептиците остават безмълвни. В американските „Досиета Х” то е известно под името „Случаят на Барни и Бети Хил“.

Историята на двамата съпрузи – пощенски служител и социална работничка, се завъртяла на 360 градуса на 19 септември 1961 г. Тогава двамата пътували късно вечерта към дома си след разходка до Ниагарския водопад. Около 22:30 ч., шофирайки през Белите планини по щатската магистрала, Бети забелязала ярка светеща точка в нощното небе. Съпругът й решава да погледне с бинокъла си „падащата звезда“. Но що да види – летяща чиния. Извънземните вътре вероятно видели, че ги наблюдават, защото в един момент рязко се стрелнали към колата на семейството. Това е последното, което те помнят.

След два часа Хил се озовали на 56 км от мястото на срещата с НЛО, без каквито и да е спомени как са попаднали там. Когато се прибрали, установили, че изглеждат в окаяно състояние, дрехите им били изпокъсани. По колата личали концентрични следи като от облъчване с някакъв лазерен лъч.

Дни след мистериозната среща съпругата Бети започнала да сънува в продължение на пет последователни нощи серия от изключително ярки сънища. В тях тя и мъжът й се намирали на борда на дискообразен летящ апарат, управляван от ниски същества, облечени в сини униформи и шапки.

Шокирана от повтарящите се сънища, Бети Хил решила да се подложи на регресия при известния невролог д-р Бенджамин Саймън. Сеансите под хипноза разкрили още по-шокиращи неща – липсващите 2 часа. На кушетката на д-р Саймън Бети видяла кацането на летящата чиния и как с мъжа й побягнали към гората. Но там от засада изскочили 6 хуманоида, които по телепатичен път им казали да не се страхуват. После ги качили в летателния апарат. Вътре те били подложени на различни експерименти, от мъжа е взета семенна течност, а от жената нещо е изсмукано с лазерна игла през пъпа.

Докато е в космическия апарат, Бети си спомнила, че е успяла да види една звездна карта, нещо като космически GPS, който задавал мястото, на което се намирали спрямо нашата Слънчева система.

При по-късна хипноза тя успяла да възстанови картата. Пет години по-късно любителят астроном Маргарет Фиш от щата Охайо успява да я дешифрира. Той стига до заключението, че похитителите на семейство Хил идват от планета в бинарната звездна система Зета Ретикули, намираща се в съзвездието Мрежичка (Мрежа), отдалечено на 39 светлинни години от Земята.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share