Извратеняк! Дърт грък забремени 16-годишно сираче в Хаджидимово

Дърт грък забремени 16-годишно момиче от дом за деца без родителски грижи! Драмата потресе град Хаджидимово, където последно работил перверзникът Паблос Кортидис.

Свалячът, който спокойно може да е дядо на тийнейджърката, имал връзка с момичето, което доскоро живяло в дома за сираци в Гоце Делчев. За съжаление, институцията е закрита и в момента девойката е преместена в дом във Видин, предаде „Топпреса”.

Според публикация на регионалния вестник в момента Кортидис тормозел детето да си мълчи за бременността, като обещавал да признае бебето, в което нейните приятели се съмняват.

Бившите работодатели на гръка в цеха за дограма Хаджидимово, обяснили, че извратенякът бил уволнен скоро именно заради драмата. „Търсеше ми пари, за да запуши устата на момичето. Като разбрах за какво става въпрос, го изгоних веднага…”, коментира собственикът на цеха.

„Аз помагах на момичето. Тя е добро, но наивно дете. Този я лъжеше, че ще имат истинско семейство, за което тя мечтаеше, повярва му и му се отдаде. Сега е в депресия. Иска да се самоубие, но съм спокоен, че е в дом във Видин и с нея работят психолози”, обясни източникът.

Previous post Доц. Кунчев: Ако направим глупостта да вдигнем мерките, ефектът ще е поразителен
Next post Блокажът остава! Най-малко до Ивановден