Избраха най-добрите курорти за ергенски партита

Избраха най-добрите курорти за ергенски партита

Travel Daily News създаде класация, представяща най-добрите дестинации за ергенски партита. Списъкът включва курорти, които ще бъдат оценени както от любителите на активните забавления, така и от тези, които предпочитат по-спокойна почивка.

Лас Вегас, Банкок и Монреал са сред шестте най-добри дестинации за ергенски партита.

Списъкът включва и курорти в Испания. В Ибиса например можете да наемете лодка по всяко време, да отидете на парасейлинг, дълбоководен риболов или гмуркане, а в Барселона можете да посетите световноизвестни туристически атракции или да отидете с приятели на футболен мач.

За почитателите на шумното забавление порталът предлага да отпразнуват края на ергенския си живот в САЩ или Канада. Така че, Маями и Монреал са подходящи за тези, които търсят вълнуващ нощен живот, партита край басейна и частни събития, а Лас Вегас си струва за тези, които отдавна мечтаят да посетят някои от най-добрите казина в света.

Сред препоръчаните места за ергенско парти е и Банкок, където между посещенията на барове можете да се насладите на красиви плажове, множество салони за масаж и скъпи спа центрове.