Ива Софиянска изглежда неузнаваема на рождения си ден

Ива Софиянска от известно време не е много активна в социалните мрежи, особено покрай проблемите с фамилията на съпруга си, но направи изключение през изминалите дни, за да отбележи 36-ти рожден ден.

Тя пусна изненадваща снимка, с която предизвика ожесточена дискусия, най-вече заради начина, по който се е променила през дългото време, през което не е в светлината на прожекторите.

„Още една година, още една торта… Пожелавам ви на всички, колкото беше вкусна, толкова щастие да имате = безкрайно. Благодаря на всички, които отделиха време за мен и ме поздравиха! Бъдете здрави“, написа тя под кадъра, на който я виждаме да държи празничната торта, пише Шоу Блиц.

Мнозина от потребителите в мрежата обаче останаха като гръмнати от шокиращата промяна на Ива Софиянска-Божкова. Съпругата на Антон Божков, сина на Васил Божков, винаги е била брюнетка с доста къса коса.

Сега обаче тя е пуснала дълги и руси коси, а голяма част от последователите ѝ не успяха дори да я разпознаят. На снимката Ива е с тъмни очила и затова не се вижда дали си е правила някакви по-сериозни корекции по лицето, но като цяло тя е неразпознаваема.