Иван Иванов: Шестимата напуснали БСП извършиха политическо самоубийство

Логично бе съветите към Изпълнителното бюро да наблюдават работата на всички министерства. Това заяви в сутрешния блок на БТВ Иван Иванов новия член на Изпълнителното бюро и Националният съвет на БСП.

Новоизбраният Национален съвет на БСП на своето първо заседание по предложение на Корнелия Нинова прие да има 17 съвета за подпомагане работата на пaртията през следващите четири години. Иван Иванов разкри, че се е решило на всеки 2 седмици евродепутатите на левицата да се връщат и отчитат пред Изпълнителното бюро.

„Изпълнителният съвет се предлага от председателя на БСП“, каза още той. „Не е вярно, че Нинова е завладяла левицата. БСП показа, че е единна“, разкри Иванов.

„Шестимата напуснали БСП извършиха политическо самоубийство“, допълни депутатът по повод вътрешното разцепване на левицата.

„Не Корнелия Нинова, а ГЕРБ изместиха фокуса на приетата резолюция на БСП. Основната тема бяха протестите, а след това се имплантираха темите за Истанбулската конвенция, които пък отпаднаха“, коментира Иван Иванов.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share