Зона 51 е вход към мрежа от подземни тунели

Все по-често в медиите се появява информация относно нашата планета и активно се твърди, че тя има сложна структура отвътре, която вероятно би могла да бъде дом на интелигентни същества. Част от тези теории се потвърждават от вътрешни лица, като бившия полковник от военновъздушните сили на САЩ Бейли Удуърд, който служи в тайното съоръжение, известно като Зона 51.

Неговите публикации в социалните мрежи хвърлят светлина върху непотвърдени до скоро теории относно структурата на Земята и предназначението на въпросната Зона 51.

Удуърд служи в секретна база от 1971 до 1982 г., като през това време прави поне 6 „гмуркания“ под земята на дълбочина 495 километра. Той разбира, че има мистериозни тунели на голяма дълбочина под Зоната. Те са построени от високо напреднали същества, които живеят там и днес. Височината на тунелите варира от 3 до почти 4 метра. Първите 15 етажа са създадени от човека, а останалите, от 16-ти до 27-ми, са дело на древни подземни цивилизации.

След три седмици в Зона 51 в Невада, известна още като S4, Удуърд е повишен в полковник, тъй като предишният му ранг на първи лейтенант не отговаря на изискванията на това тайно местоположение. Така започва службата му в организацията, в която работят повече от 150 000 души, от които 85% са военни и само 15% – цивилни. Удуърд пише: „При пристигането си бях изпратен под земята и видях изумителни същества.“

Модерни превозни средства

По думите на американеца, стените на подземните тунели са невероятно гладки, като мраморни повърхности, и са направени от метал, който е неподатлив на натиск. „Дори лазерна бормашина е безсилна и не може да го пробие. Тунелите са достатъчно широки, за да поберат превозни средства с ширина от 2 до 3 метра. Те са предназначени за транспортиране на хора и оборудване до всяка точка на света. Жителите на Вътрешната Земя използват различни превозни средства, включително огромни кораби и машини. Голямата совалка е дълга впечатляващите 390 метра, докато по-малката е около 300 метра. С една от тях се придвижвах из тунелите, които се простират до различни дестинации, включително Европа, Южна Америка и други континенти“, разказва Бейли Удуърд.

Американецът твърди, че скоростта им надвишава тази на звука и те достигат вътрешността на Земята от Зона 51 за по-малко от 10 земни минути. Материалът, използван за направата им е същият като външната обшивка на космическия кораб в Розуел. Те се задвижват от електромагнитна сила. Удуърд описва операторите на тези совалки като вариращи на височина от 3 до 3,50 метра. „На външен вид те приличат на нас, хората, но имат по-високо ниво на развитие и способност за общуване чрез телепатия. Мъжете имат бради, а жените са с безупречна кожа и удивително чисти лица.“

Седем цивилизации

Вътрешният свят на Земята е превърнат в своеобразно убежище за 7 цивилизации, които живеят в пълна хармонията, разбират и говорят всички езици на земята. „Медицинските познания на вътрешните обитатели са впечатляващи със своята феноменалност. Те знаят как да контролират и предотвратят болести. Имат уникалната способност да предизвикват циклони и торнада, подобни на тези, наблюдавани в Бермудския триъгълник“, твърди бившият военен.

Той допълва още, че вътрешните обитатели показват уважение към природата и винаги искат разрешение, дори когато взаимодействат с нея. „Задават въпроси на растенията, преди да съберат плодовете им или да ги отрежат. Техните сгради са хармонично интегрирани в околния пейзаж, което им позволява да комбинират своите строителни умения с природата. Духовното развитие на вътрешните обитатели е по-високо от това на човеците. Те изпитват дълбоко уважение към Майката Земя и се стремят да поддържат хармонична връзка с нея“, казва Удуърд.

Чиста атмосфера

Вътрешният свят на Земята има невероятно чиста атмосфера; облаци могат да се появят от време на време, но те са различни от облаците от дъжд. Температурата там постоянно се задържа около 23 градуса по Целзий. Хората от вътрешния свят имат пряка комуникация с животните и „говорят“ на един и същ език с тях. В този свят нищо не се пести, всичко се предоставя безплатно и всички са в равни условия.

Бейли Удуърд напуска военновъздушните сили, за да разкрие информация, която смята, че е важна за човечеството. Налага му се да преодолее неприятните последици от своето решение: лишен е от социални, военни и пенсионни придобивки. Някои дори го смятат за луд, но той не млъква.

Трябва да се отбележи, че последните изследвания на земната кора показват наличието на два океана (вместо един, както се смяташе досега) и високи планински вериги, чиито върхове се простират към центъра на планетата – нейното ядро. Те са гигантски и в долните слоеве на земната мантия достигат височини от стотици километри. Данните са получени чрез сканиране, извършено от китайски учени, които установяват, че температурата на мантията се променя – повишава се и след това пада. Американски геофизици от Принстънския университет твърдят, че ядрото на планетата е малък термоядрен реактор, което я прави аналогична на малка звезда.

Учените стигат до заключението, че животът съществува както на повърхността на планетата, така и в нейната вътрешност. Според изследване на международен консорциум от геофизици, във вътрешността на Земята са открити необичайно просторни кухини, съдържащи 8 до 10 пъти повече кислород, отколкото на нейната повърхност. Този факт показва възможното наличие на живот в подземните зони.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share