Зомбори: Омекнаха ми краката! Такова вълнение не си спомням да е имало

Големият победител в „Като две капки вода“ Владо Зомбори дълго още ще бъде под въздействие на емоцията и вълнението от финала на шоуто за имитации, което може да се каже, че преобърна живота му и най-вече кариерата.

„Никога не смея да бъда категоричен, но със сигурност ще ми трябва помощта на можещи хора, защото правенето на музика не е самотно занятие“, призна той в отговор на въпрос дали ще продължи да се занимава с музика часове, след като стана ясно, че е големият победител.

В предаването „На кафе“, актьорът сподели какво е чувството да слуша как 11 000 зрители скандират името му.

„Омекнаха ми краката. Такова вълнение не си спомням да е имало. Може би само раждането на детето ми. Шоуто от нищо не ме е лишило. Това беше един трамплин за мен към правилната посока“, заяви Зомбори пред „На кафе“.

„Не съм предполагал, че ще спечеля сезона. Изключително благодарен съм, най-вече на хората, които ме подкрепяха безрезервно през цялото време. На Бог, на семейството ми и на мен самия, че успях да издържа на това да изкарам нещата до края по възможно най-добрия начин.“, каза още големият победител, който през целия сезон беше и фаворит на публиката.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share