Зловеща находка до разчленения женски труп край Радомир

На зловеща находка до останките от разчленения женски труп, които са били открити на 3 октомври край Радомир, са се натъкнаха разследващите.

Подозира се, че останките са на изчезналата Антония Гервазиева Венциславова (снимка на жената вижте тук), на 30-години, от радомирското село Копаница. На мястото освен останки е открит и куфар с коса, съобщи Нова ТВ.

Съмненията са, че частите от тяло са на 30-годишната жена, изчезнала през януари. Прокуратурата вече работи по случая.

Към момента няма задържани и няма повдигнати обвинения. Ако се установи, че останките са на въпросната жена, ще започне досъдебно производство за убийство. Основната версия, по която се работи до момента е отвличане. По непотвърдена информация мъжът, с когото жената е живяла е напуснал страната преди месеци.

По-рано в понеделник се появи информация, че Антония е била удушена от приятеля си Любомир Л., с когото живеела на семейни начала. Според тиражираната версия Любомир признал за ужасното престъпление пред баща си и двамата решили да скрият трупа. Така Антония била нарязана и заровена, а Любомир решил да се укрива.

Бащата обаче признал пред полицията къде е закопана жертвата, твърдят запознати. Органите на реда изровили костите и главата на жената. Според негови познати Любомир бил тих и спокоен, но започнал да взима наркотици. До момента не било известно да е проявявал агресия.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share