Здравко от дует „Ритон“: Националният отбор съсипва ЦСКА!

Здравко от дует „Ритон“: Националният отбор съсипва ЦСКА!

Здравко Желязков, или Здравко от дует „Ритон“, направи поредния си култов коментар за любимия му ЦСКА. Този път певецът бе сериозно афектиран от националния отбор, който продължава да ниже загуба след загуба. Според Здравко това съсипва клуба на сърцето му.

„Този национален отбор, тези бездушници, съсипват ЦСКА. Как момче като Йомов – младо и талантливо, да има вяра в силите си, след като са го спукали от бой на международно ниво!? След това за какво да се раздава за ЦСКА? Вижда, че няма никакъв смисъл да се поти и да го викат в националния, където пак ще падне“, отсече певецът пред „Мач Телеграф“.

Той не пожела да коментира предстоящото домакинство на ЦСКА срещу Берое, но отново оплю родните съдии, които според него свирят тенденциозно срещу „червените“.

„Това се видя още в мача срещу Славия в началото на сезона. То не бяха червени картони, то не бе чудо! А тези то „Овча купел“ не са футболисти на ММА бойци! И всички играят така срещу нас, сякаш искат да ни счупят краката. А съдиите седят и нищо. И заради това после, като излезем в Европа, ни бият като тупани, защото не знам как се играе футбол. Целта според мен е ясна – ЦСКА не трябва да бъде в Топ 3 на България, защото от това на определени хора им става лошо“, продължи с острите си думи Здравко.

Въпреки това той е оптимист за представянето на ЦСКА в Лига Европа. Там червените са в група с румънския Клуж, Йънг Бойс (Швейц) и Рома.

„Имам добро усещане за тези мачове, защото в Европа този сезон играем много добре. Освен това там няма да ни свирят някакви български чернодрешковци, които да опорочават всичко, което се опитваме да направим. Но за момента е ясно, че сме нация без футбол“, завърши Здравко.