За брак хич не ги търсете: Най-лошите съпруги са от тези 4 зодии

За брак хич не ги търсете: Най-лошите съпруги са от тези 4 зодии

Жените от следващите зодии определено не са образцови съпруги и астролозите по-скоро биха посъветвали господата да ги избягват, ако искат уютен семеен живот без проблеми. Тези дами не си падат по традициите и по-скоро биха вдигнали адреналина на партньора си, отколкото да им създаде чувство за сигурност и любовна идилия.

Много от тях наистина мечтаят да облекат красива булчинска рокля и да стигнат до олтара един ден, но бързо разбират, че бракът не е тяхната стихия.

Единствената причина да имате сериозни отношения с жените от тези зодии е, ако изпитвате много силни чувства към тях:

Близнаци

  • Положителни качества: Не обичат конфликтите и ги избягват
  • Отрицателни качества: Лекомислени и непостоянни

Жените Близнаци са изключително очарователни и определено знаят как да замаят един мъж. Те са страхотна компания и привличат вниманието като магнит. От една страна никога няма да скучаете с тях, но от друга постоянното им разнообразие може да ви измори. Те са по-скоро вятърничави и е много лесно да се отегчат, заради което са склонни към изневяра или безобидни флиртове. В същото време обаче са ревниви и винаги подозират партньора си.

Овен

  • Положителни качества: Огромна вътрешна сила и енергия
  • Отрицателни качества: Стараят се да доминират и контролират

Жените от зодия Овен притежават изключителна сила и винаги преследват целта си до край. Обичат всичко да се случва бързо и постоянно се надпреварват с времето, търпението определено не спада в арсенала им от качества. В любовните си отношения са спокойни и щастливи, единствено когато усещат, че контролират ситуацията във всеки момент и всичко е в ръцете им, пише woman.bg. Стремят се да насочват партньора си в правилната, според тях, посока. За тях животът е бойно поле, но когато се чувстват победени, разбирате колко са нежни и чувствителни.

Дева

  • Положителни качества: Обичат реда и умеят да подкрепят
  • Отрицателни качества: Избухливи са

Много често жените от зодия Дева изглеждат като перфектните партньори в живота. Стараят се визията им да е идеална, във форма са, поддържат уюта в дома и винаги са склонни да дадат добър съвет на партньора си. Само че с времето са склонни да упражнят огромен тормоз върху половинката си, дори и заради леките ѝ несъвършенства. Те са обсебени от идеята за успех и когато любимият им не го постига, са готови на всекидневни скандали. Положението става толкова напечено, че колкото и да ги обичате, просто ще искате да ги изоставите.

Скорпион

  • Положителни качества: Прямота и вечно високо либидо
  • Отрицателни качества: Жестокост и безсърдечие

Жените от зодия Скорпион са съблазнителни, секси и непредсказуеми. На всичкото отгоре много добре си знаят цената и не, не падат под нея. Ако усетят, че сте влюбени в тях, незабавно ще поставят цял куп условия и въобще ще бъдете много сериозно контролирани. Това може да се случи дори без да се усетите, пише fakti.bg. Определено не си падат по компромисите, не защото не са склонни да разговарят, а от садистичното удоволствие, което изпитват когато нещата се случват по техните правила. Но със сигурност можете да разчитате на тяхната прямота и честност и че няма да ви спестят нищо.