Защо хората отказват да купуват коли с кожени салони

Автомобилите с кожени салони са все по-малко търсени при покупката на кола. Редица експерти направиха проучвания и се установи причината за това.

Първата е, че много компании днес продават модели с предполагаема кожена тапицерия, което не е такaва.

Екокожата и кожата, в сравнение с другите материи, могат да запазят студа и топлината за много по-дълго време. В резултат на това кожените седалки стават много твърди и студени след мразовита нощ.

Намирайки се на лятното слънце, кожените седалки също няма да донесат комфорт на пътниците и водача. Важно е да се полагат специални грижи за коженото покритие, за да се поддържа представителен вид. Поне веднъж месечно трябва да почиствате, както и да обработвате със специализирани продукти. В противен случай, поради появата на мръсотия, прах, пот, кожата ще започне да се втвърдява и да се напуква.

Кожените салони въздействат на тялото също по начин, който не е приятен – стига се до потене и нестабилност. начиСтрува си да се отбележи, че ремонтът на кожените салони не е евтин. Когато продавате кола, стари и изтъркани кожени седалки могат да обезкуражат потенциалните клиенти да купуват, дори ако колата е в перфектно състояние.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share