Защо жените над 40 трябва да излизат с по-млади мъже

Ако сте 40-годишна необвързана жена, то вероятно имате малко или много натрупан „любовен стаж“. Но какво мислите за излизането с по-млади мъже? За щастие, отговорът е не! Според проучване, проведено сред 3500 необвързани, 34% от жените на възраст между 40 и 69 години се срещат с по-млади мъже. А ето и защо това е един наистина умен избор!

1. Има повече необвързани

В платформите за запознанства мъжете на възраст между 35 и 45 години съставят доста по-малък процент, защото са женени, в моногамни връзки или не са склонни да излизат на срещи. За сметка на това, тези между 27 и 33 печелят първенството с най-много регистрации!

2. По-интересни са

Да си го кажем направо – възрастните мъже често са скучни и говорят само за работа. За разлика от тях, по-младото поколение има по-разностранни интереси като правата на животните, околната среда и модата.

3. По-здрави са

Сигурни сме, че всички необвързани дами около 40 полагат много усилия за външния си вид – йога, пилатес, козметика и т.н. Трудно обаче можем да кажем същото за господата на тази възраст. Повечето от тях вече са се примирили, че са „стари“, отпуснали са се и не се интересуват особено как изглеждат, стига да изкарват добри пари.

4. Имат по-високо либидо

Всички мъже обичат секса, но не всички могат да се похвалят с желязна стамина. По-младите мъже са започнали сексуалния си живот рано, което означава, че техните умения и желания често са добре развити. Още един бонус е, че са склонни на експерименти и са по-издръжливи!

5. Имат по-малко емоционален багаж

По-младите момчета имат по-малко лични проблеми в сравнение с по-възрастните мъже. Те няма да избягат, когато говорите за управление на различни житейски предизвикателства. Всъщност, те често използват тези моменти, за да обсъдят собствените си проблеми и да поискат съвет.

6. Те са 100% във връзката

Когато питате по-младите мъже защо излизат с по-възрастни дами, те казват, че сексът обикновено е фантастичен, знаят какво искат в живота, интересни са и са склонни да експериментират с живота. И, нека бъдем честни, горещата учителска фантазия е по-жива отвсякога.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share