Забогатя! Елена се оказа голямата победителка в „Ергенът 2“

Елена не спечели сърцето на ергена Евгени, но взе славата и стремително забогатя след шоуто. Татуираната мадама се скъсва да рекламира най-различни стоки. Това, разбира се, носи на редакторката солидни приходи. Нещо, с което победителката Валерия не може да се похвали. От близо месец Елена е заливана с предложения да стане рекламно лице на техните брандове, пише „България Днес“.

Редакторката почти всеки ден промотира най-различни продукти – обувки, дънки, аксесоари. Елена е търсена от най-големите компании. А причината е много проста – тя се превърна в любимка на зрителите със своята искреност. Едва ли основната амбиция на Елена е била да бъде рекламно лице на десетки марки.

Но след като не успя поне засега да грабне сърцето на Евгени, това си е някаква утеха. А победителката Валерия не е търсена от никого и промотира само своя приют за бездомни кучета. Напоследък пък се заговори, че между моделката и пианиста Евгени има търкания и двамата си дават кратка почивка един от друг.

„Не съм с разбито сърце. Затворила съм страницата с Евгени, особено след като изгледах епизодите. Чувствам се дори победителка, след като видях някои неща. Няма връщане назад“, обясни наскоро в интервю Елена. Тя разбира, че ще е част от шоуто, в последния момент.

Получава обаждане с положителен отговор 3 седмици преди да започнат снимките. Елена признава, че е чела специална книга за подготовка. „Тя е на американски влогъри, които са изгледали всички серии на предаването зад Океана – 24 сезона. Научих много образи. Това ми помогна страшно много“, добави още редакторката.