Жена от Пловдив: Екмекчиян щеше да ни блъсне с детето

Жена от Пловдив застана с името си и разказа от първо лице за сблъсъка си Кристиан Екмекчиян, който предизвика брутална катастрофа в центъра на града. Припомняме, че младежът загина на място в инцидента, но и отне живота на невинната Теодора Николова, имала злощастния късмет да се вози до него на предната седалка.

„Преди около месец този младеж едва не ме уби с детето ми. Със сина ми бяхме в колата. Щеше да ни отнесе и да стане голямо меле, защото човекът много бързаше. Грозната случка се разигра до Спортен комплекс ВСИ в Пловдив“. Профуча със същия джип, с който е станала и катастрофата от онази нощ“, разказа Милена Димитрова от града под тепетата.

Гражданката е разпознала загиналия Кристиан Екмекчиян от снимките, които се появиха в социалните мрежи малко след трагедията.

Във фаталната нощ Кристиан шофира бясно мощния си „Рейндж Роувър“. До него е 21-годишната студентка Теодора. Зад тях са още двама младежи на същата възраст – момче и момче.

През нощта вали, но мокрият път не притеснява Екмекчиян. Той натиска здраво газта и за секунди развива бясна скорост. Според експерти от КАТ студентът е карал с около 200 км./ч. Удря се в крайпътни дървета, всички от които са отсечени от удара. Джипът буквално се разполовява на две. На място загива водачът и неговата спътница Теодора Николова.

Другите двама пътници са в критично състояние. Те са в болница, в интензивно отделение. Състоянието на момичето е по-тежко. Криминалисти коментираха, че е цяло чудо, че изобщо има оцелели в зловещата катастрофа.

Междувременно стана ясно, че майката на Кристиан е служителка на КАТ в отдел „Регистрации“. Бърза справка в МВР след трагедията показа, че младият шофьор е имал 16 нарушения на пътя само за три години опит зад волана. Очаква се до дни да излязат резултатите от пробите за дрога и алкохол.

В града под тепетата разказаха, че Кристиан мечтаел да си купи „Ламбиргини“. Често карал и мощен „Мерцедес“. В профилите му в социалните мрежи често качвал видеа как шофира. Бил отявлен ценител на скъпите возила.

Негов познат го пита: „Върви ли това AMG?“, на което младежът отговаря „Да, на убиване“. Отговорът му пловдивчани определиха като черна и тъжна ирония. И дърпане на дявола за опашката.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share