Жена нахълта в леглото на бившия си, нападна го и накрая завърши в ареста

Жена нахълта в леглото на бившия си, нападна го и накрая завърши в ареста

Жена преспа в ареста и бе глобена по указа за дребно хулиганство след див среднощен екшън в пловдивския кв. Кършияка.

Преди ден дамата употребила солидно количество алкохол. Минути след 3:00 часа през нощта тя отишла у бившия си. Почукала на вратата, докато мъжът спял. Последния й отворил и без покана жената нахълтала в дома му.Съблякла се и легнала на леглото. Стъписан пловдивчанинът я помолил да си отиде, но жената не приемала отказ.

След няколко минути молби и уговорки, мъжът се принудил да заплаши бившата си с полиция. Последната се ядосала и го нападнала. Удряла го по гърдите и главата, дори му надрала лицето.

Пловдивчанинът повикал полиция. Намясто се отзовал екип на Трето районно. Мъжът поканил униформените, които заварили голата жена в леглото. След покана да си тръгне, дамата се облякла, но на входната врата отново се разразил скандал. Тя псувала, обиждала и дори удряла бившия си. Полицията разтървала двойката, но жената не се усмирила. Тя насочила агресията си и към служителите на МВР. Те отнесли по една псувня от дамата, която побягнала по стълбите. На площадката между 3-тия и 4-тия тя седнала, хванала се здраво за парапета и отказала да си тръгне. Продължавала с виковете и обидите както към бившия си, така и към полицаите.

Наложило се, пловдивчанката да бъде арестувана и отведена в Трето районно. Същата лъхала на алкохол и била неадекватна. В сградата на полицията, жената отказала да бъде тествана за алкохол. Настанена била в килия, където посрещнала деня.

Жената била отведена и в Районен съд за определяне на наказанието. Тя е глобена с 250 лева за дребно хулиганство.