Ето как се чистят белите дробове само за 3 дни

Индустриалната епоха направи въздуха много мръсен. Рязко се повишиха и концентрацията, и броят на отровните вещества в него. Белите дробове са филтър за този въздух и поради това трябва да се почистват от време на време. Иначе се приема по-малко кислород при дишането.

Очистване на белите дробове се прави със 7 всекидневни действия и трае 3 дни. Ако живеете в голям град, може да го правите всеки месец. Ако сте на село и в малък град – на всеки 3 месеца.

Някои от изброените по-долу действия може да ви станат и всекидневен навик. На първо място – не пийте прясно мляко. На кравите се дават хормони, за да се вдигне млеконадоят. Те обаче попадат и в млякото. Един от тях е хормонът IGF-1, който причинява рак на простатата, на гърдата, на дебелото черво, на белия дроб и др.

Млякото на някои породи крави и сиренето от него съдържат белтъка бета CM-7. Той стимулира жлези по стените на дихателните пътища и в храносмилателната система да отделят повече слуз. Има храчки, а те са вредни при хронични болести на белия дроб. Слузта в него води до астматични пристъпи. Има и алергични реакции към млякото, които още не са добре изучени. Това са възпаления, които отслабват имунната система. Слузта се изхвърля от дробовете с билкови чайове.

Най-полезни за това са евкалиптовият, чаят от риган и ментовият. Пийте по 1 чаша такъв чай 2 часа преди лягане. Изпивайте по 1 чаша сок от моркови между закуската и обяда. Така давате на тялото си витамини А, С и Е. Ако има недостиг от тях, се развива рак на белия дроб.

Боровинките убиват вредни бактерии в белия дроб, бъбреците и пикочния тракт, които правят инфекции. Доказано е при опити в лаборатория, че боровинките спират растежа и разсейването на някои видове туморни клетки – левкемични, белодробни, на простатата и на матката.

Парната баня навлажнява дихателните пътища от носа до белия дроб и премахва възпалението им. Тя намалява и слузта в дробовете. В парната баня престоят да е 10-15 минути. Намажете гърдите си с няколко капки евкалиптово масло. Ако сте във вана, над водата трябва да се вдига пара и тя да е топла, но не гореща.