Ето го похотливия общинар от Казанлък, блудствал с болна жена

Ето го похотливия общинар от Казанлък, блудствал с болна жена

50-годишен общински служител от Казанлък е задържан след сигнал за блудство с жена, страдаща от психично заболяване, съобщиха днес от старозагорската районна прокуратура. Оттам обявиха само инициалите на арестувания Ю.С. Похотливецът се казва Юлиян Стоев и е по-известен с артистичния си псевдоним Юлиус.

Задържаният от няколко години работи като екоконтрольор в общинската администрация, поддържа своя лична страница и е основател на група „Екофейсконтрол“. Автор е на множество снимки, част от които са определено провокативни и в някои отношения са на ръба между порнографията и актовата фотография.

В някои от тях моделите са непълнолетни, коментират запознати. По предварителни данни не е криминално проявен, осъждан е преди доста години заради неплащане на издръжка след развод.

Сигналът е бил подаден от майката на жертвата, предстои да бъде повдигнато обвинение и да се определи постоянна мярка за неотклонение, уточниха от прокуратурата.

Стоев е обвинен за блудство с пълнолетно лице, което обаче не разбира същността на извършваните действия.

Служителят на общината е арестуван за срок до 24 часа. Ако бъде признат за виновен, развратникът може да лежи в затвора до 5 години. От прокуратурата твърдят, имат достатъчно доказателства срещу Юлиян Стоев.

Преките ръководители на общинския служител останаха изненадани от случилото се, никой от тях не знаеше, че вместо на работното си място в четвъртък мъжът е в предварителния арест на местното полицейско управление.