Емил Костадинов намекна за смяна на Дерменджиев

Емил Костадинов намекна за смяна на Дерменджиев

България ще има нов селекционер, който ще наследи Георги Дерменджиев. Това се подразбира от думите на вицепрезидента на БФС Емил Костадинов пред „Мач Телеграф“.

„Слабо беше представянето ни в Лигата на нациите. В Ейре взехме една точка, което не ни върши никаква работа, защото изпадане в по-долна група“, започна легендата. „Лично аз съм огорчен от цялостното ни представяне. Имахме и добри моменти, а в някои мачове нямахме и шанс. Но резултатите не са добри“, продължи той, след което говори за бъдещето на селекционера Георги Дерменджиев.

„Договорът му изтича в края на месеца. Ще имаме събиране и ще преценим какво ще се случи оттук нататък. Аз нямам никаква нагласа дали той ще остане или ще си тръгне. Има един безспорен факт и той е, че резултатите не са позитивни. Но всеки си има гледна точка. Важно е изпълкома да реши какво точно ще иска от новия селекционер“, завърши Костадинов.

Както е известно, за поста на Дерменджиев вече се спрягат няколко имена, сред които тези на Илиан Илиев, Николай Киров, Златомир Загорчич и селекционерът на младежите Александър Димитров.