Емблематичен естраден певец унижи и обиди жестоко Михаела Филева

Страшен скандал в родния шоубизнес! На прицел е младата певица Михаела Филева, която се оказа на прицел на самия Георги Христов.

В официалния си фейсбук профил певецът написа нещо, което малко по-късно изтри, само че след като вече бе видяно от достатъчно много потребители. И това не е първият път, в който той подхожда по този начин – първо пише, после трие.

„Михаела Филева е изключително нечувствително, безинтересно и безсмислено творение на некадърници“, написа Христов Все още не е ясно каква е причината за гневната му реакция.

Последните изяви на младата певица бяха на концерта „Музика под звездите“ в Античния театър, където тя си партнираше с Максим Ешкенази, пише „Телеграф“.

Освен Михаела Филева, в полезрението на Георги Христов са влизали и още много негови колеги. Последно лоши думи от него отнесе и певицата Катя Близнакова, която обаче не му остана длъжна: „Георги Христов! Жалко, всичко има лимит, дотук!“, гласеше едно от последните й изказвания след поредната порция публични обиди.