Елен Колева се отдаде с пълна страст на нова професия…

Актрисата Елен Колева се отдаде с пълна страст на своята нова професия. Актрисата, която притежава диплома от НАТФИЗ, вече официално има и още една – за космоенергет. Втората си професия, космоенергетиката – научно доказано познание със своя собствена методология, разработена през миналия век, Елена усвоява от известната Ксения Бондар, която 2 пъти годишно идва в София, за да преподава основите на тази доктрина, за която се смята, че може да лекува над 40 болести, пише „Монитор“.

„Става въпрос за канали, които идват от Космоса. Те се отварят върху структурата на човека, върху неговото биополе и чакрова система. Всеки космоенергет е проводник – чрез ръцете му протича енергията. Получава се изчистване и изпълване на човешкото същество с високочестотна енергия и защита. Най-важното, което се случва, е личната трансформация.

Мисля, че аз преживях една сериозна смърт и се родих отново…“, споделя актрисата и не крие, че преди да се превърне в своеобразен терапевт, дълго е била пациент.

Новата й диплома я спасява в труден период в началото на пандемията от коронавирус, когато културният живот буквално спира. „Затвориха най-напред театрите, а аз съм артист. Останах абсолютно без работа и не знаех как ще се справя, но вече бях завършила космоенергетика, имах диплома. И някак си свише започнаха да ми изпращат пациенти – така оцелях и финансово, и като човек“.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share