Екзотичната синоптичка Стефани Обадяру стана майка за първи път

Екзотичната синоптичка Стефани Обадяру стана майка за първи път

Водещата на прогнозата за времето по NOVA Стефани Рубен Обадяру вчера стана майка. Малкият Даниел се появи на бял свят в 10:27 ч. на 22 юни. Бебето е с ръст 50 см. и тежи 3,4 кг. Щастливите родители благодарят на д-р Веселин Дяволов и екипа в МБАЛ „Майчин дом”.

Чаровната синоптичка на NOVA първо сподели снимка с краткия текст „Последен ден на работа“, а малко след това разкри и каква е щастливата причина за това, пише edna.bg.

22-годишният модел съобщи в личния си Instagram профил, че я очаква „едно прекрасно начало“ в живота ѝ и „скоро на бял свят ще се появи едно малко човече, с което вече нямаме търпение да се запознаем“.

„Щастлива и повече от развълнувана съм да споделя това с вас и се надявам да ме извините за краткото ми отсъствие, но както всеки млад човек съм пълна с идеи и мотивирана да работя, за това се надявам да очаквате с нетърпение новите проекти, които ще споделям с вас в бъдеще“, написа още Стефани.

Мъжът до Стефани Обадяру е футболистът Николай Колев, вратар на „Витоша“ – Бистрица, като двамата разкриха връзката си сравнително наскоро.

Стефани Рубен Обадяру дължи екзотичната си визия на майка си, която е българка, и своя баща от Нигерия. Тя израства в ж.к. „Люлин“ в София и след като завършва испанска гимназия, към момента учи „Неформално образование“ в Софийския университет.

Детската ѝ мечта е да бъде модел, а с тази професия Стефани се занимава вече от пет години. Признава, че баба ѝ е тази, която я е подтикнала да посещава кастинги. „Твърдеше, че съм много хубава. Първата ми изява беше в музикален клип. Оттам си тръгнаха нещата, фотосесии, реклами за чужбина“, спомня си Стефани.