Евгени е в миналото: Елена се среща с мистериозен мъж

Елена, която се превърна в абсолютен фаворит на зрителите във втори сезон на „Ергенът“ изглежда вече е забравила за Евгени. Припомняме ви, че тя беше може би най-настъпателната участничка, която направи всичко по силите си, само и само да бъде забелязана и харесана от пианиста. И да, определено успя, дори остана на почетното второ място в надпреварата за сърцето му.

И макар Генчев да разби очакванията ѝ, а тя да проля доста сълзи по него и неосъществените ѝ мечти да бъдат заедно, изглежда че днес напълно е преодоляла любовното си разочарование. И май, май е напът да се влюби отново, ако това вече не се е случило.

В един от последните слънчеви дни Елена била забелязана в Пловдив с мистериозен мъж.Там двамата били на кафе в Стария град, като си гукали и се целували страстно, а погледът на редакторката бил също толкова влюбен, колкото и на индивидуалните си срещи с Евгени, когато правеше всичко, за да го спечели. За гледката разказват очевидци, цитирани от razkritia.com

Засега не става ясно кой е късметлият, но се знае, че е с тен и добре сложен, а на възраст – може би е, колкото самата Елена или малко по-голям от нея.