Дъщерята на Бил Гейтс е бременна с първо бебе

Дъщерята на Бил Гейтс е бременна с първо бебе

Най-голямата наследница на Бил Гейтс – Дженифър е бременна с първото си дете! Припомняме ви, че през 2021-ва 26-годишната рожба на милиардера се омъжи за любимия си Найел Насар и ето че плодът на обичта им вече е на път да се появи на бял свят.

Щастливата новина беше съобщена лично от Дженифър Гейтс в Инстаграм вчера. Изглежда, че щастливата дама е изчакала бременността ѝ да напредне, за да я съобщи, тъй като на кадъра, с който поднася благата вест, коремчето ѝ е наедряло и от гледката става ясно, че първият триместър отдавна е преминал.

Всъщност, Дженифър написа единствено, че се чувства благодарна без никаква информация за това кога се очаква да се роди детето, както и за пола му. Първа под снимката коментира майката на Джен – бившата съпруга на Бил Гейтс – Мелинда с думите: „Няма как да съм по-щастлива и развълнувана! Нямам търпение да срещна малкото човече и да ви видя като родители“.

Дженифър е най-голямото дете на Бил Гейтс и Мелинда. Тя има по-малка сестра, Фийби и брат, Рори. Припомняме ви, че през 2021-ва Бил Гейтс и Мелинда шокираха света, след като обявиха развода си след 27 години брак.