Дуа Липа скочи срещу таблоид заради COVID-19

Дуа Липа скочи срещу таблоид заради COVID-19

Певицата Дуа Липа е бясна на британския таблоид The Sun. Причината – от екипа на медията я обвиниха, че не спазва мерките за сигурност покрай коронавируса.

В изданието излязоха кадри от снимките на новия клип на младата звезда, като сетът е разпънат по улиците на Лондон. Липа е заобиколена от танцьори и статисти, което според The Sun е проблем.

“Британски таблоид, чието име няма да казвам, за да не го рекламирам безплатно, публикува снощи новина за снимките на последния ми видеоклип в Лондон, осъждайки, че игнорираме разпоредбите за сигурност, които сме задължени да спазваме. Това е напълно невярно: абсолютно всички мерки бяха изпълнени. Това е една от многото фалшиви истории, публикувани от този вестник за мен през годината.

Ето защо моите адвокати изпратиха писмо до вестника днес. Срамно е, че за някои британски медии продажбата на вестници е повече от истината или чувствата на човека, за когото говорят.

Знам, че има много по-лоши примери за това с участието на други британски фигури от развлекателната индустрия, но от моя страна е дошъл моментът да направя малка стъпка, за да сложа край на това “, обяви певицата в текст, публикуван в профила й в Инстаграм.